Tranåslund

 

Nytt år  och nya tag med högsta krav på djurvälfärd uppfyllda!

Det är roligt med nöjda kunder och det sporrar oss ytterligare i vårt arbete med god djurhållning och satsning på närproducerat kött!

Det här händer 2021:

  • Vi fortsätter med vår försäljning och kan erbjuda smakrika och möra styckdetaljer. Detta gör vi genom att samarbeta med ”Tiosken” i Skåne-Tranås som använder vårt kött till sina egentillverkade hamburgare. Ett fräscht och populärt ”matställe” mitt i byn samt med ”Grafmans goda”, en ”riktig ”charkbutik mitt på Österlen. 
  • Vårt kött och vår goda färs finns också i ”AutoMaten” i Skåne-Tranås samt hos Smakbruket i Tomelilla och hos ICA Kvantum i Ystad.
  • Naturligtvis fortsätter vi också att leverera våra populära köttlådor till gamla och nya kunder. Dom finns att boka med jämna mellanrum under året. Håll koll på vår Facebook-sida för leveransdatum.
  • Om ni inför speciella tillfällen vill ha leveranser av färs eller styckdetaljer så hör av er i god tid så kanske vi kan ordna det.

 

Vi har nu använt vårt nya dikostall ett par år. Stallet är byggt med sikte på bästa möjliga djurvälfärd i enlighet med högt ställda krav och med delfinansiering från EU. Vår målsättning var att skapa en bästa möjliga miljö för våra djur men också en bra arbetsmiljö och vi tycker att vi har lyckats väldigt bra och kommer att fortsätta att utveckla vårt koncept!

Tranåslund