Tranåslund

 

Nytt år  och nya tag med högsta krav på djurvälfärd uppfyllda!

Det är roligt med nöjda kunder och det sporrar oss ytterligare i vårt arbete med god djurhållning och satsning på närproducerat kött!

För 2022 har vi delvis ändrat strategi.

  • Vi levererar huvuddelen av våra djur till Limousinkött AB för slakt och styckning och distribution ut till ICA- butiker i närområdet
  • Vi fortsätter med vår försäljning och kan erbjuda smakrika och möra styckdetaljer. Detta gör vi genom att leverera våra populära köttlådor till gamla och nya kunder. Dom finns att boka med jämna mellanrum under året. Håll koll på vår Facebook-sida för leveransdatum.
  • Om ni inför speciella tillfällen vill ha leveranser av färs eller styckdetaljer så hör av er i god tid så kanske vi kan ordna det.
  • Lokalt kan ni smaka vårt kött i form av hamburgare hos ”Tiosken” i Skåne-Tranås.

 

Vi har nu använt vårt nya dikostall ett par år. Stallet är byggt med sikte på bästa möjliga djurvälfärd i enlighet med högt ställda krav och med delfinansiering från EU. Vår målsättning var att skapa en bästa möjliga miljö för våra djur men också en bra arbetsmiljö och vi tycker att vi har lyckats väldigt bra och kommer att fortsätta att utveckla vårt koncept!

Tranåslund