skip to Main Content

Tranåslund

Nytt år  och nya tag med högsta krav på djurvälfärd uppfyllda!

Det är roligt med nöjda kunder och det sporrar oss ytterligare i vårt arbete med god djurhållning och satsning på närproducerat kött!

För 2024 har vi följande strategi:

  • Vi fortsätter med vår försäljning och kan erbjuda smakrika och möra styckdetaljer. Detta gör vi genom att leverera våra populära köttlådor till gamla och nya kunder. Dom finns att boka med jämna mellanrum under året. Håll koll på vår Facebook-sida för leveransdatum.
  • Om ni inför speciella tillfällen vill ha leveranser av färs eller styckdetaljer så hör av er i god tid så kanske vi kan ordna det.
  • Lokalt kan ni smaka vårt kött i form av hamburgare hos ”Tiosken” i Skåne-Tranås. Automatbutiken i Skåne Tranås säljer vår nötfärs och hamburgare.

Vi har nu använt vårt nya dikostall ett par år. Stallet är byggt med sikte på bästa möjliga djurvälfärd i enlighet med högt ställda krav och med delfinansiering från EU. Vår målsättning var att skapa en bästa möjliga miljö för våra djur men också en bra arbetsmiljö och vi tycker att vi har lyckats väldigt bra och kommer att fortsätta att utveckla vårt koncept!

Back To Top